AutoFirst mobiliteitsgarantie

Misschien kent u de situatie: u bent met het gezin op weg naar uw vakantiebestemming waar u zich al lange tijd op verheugd. Maar dan opeens gaat er een lampje branden in de auto; u heeft autopech. Helaas moet u meteen stoppen aan de kant van de weg – uitgerekend nu u op vakantie bent! Autopech is natuurlijk altijd uitermate vervelend.

Voorkom pech onderweg

Om autopech te zoveel mogelijk te voorkomen is regelmatig onderhoud aan uw auto erg belangrijk. Door goed onderhoud aan uw auto te plegen voorkomt u vaak dat u stil komt te staan langs de weg. Met een goed onderhouden auto voorkomt u ook vaak dat u dure reparatiekosten moet betalen. AutoFirst gelooft in de kwaliteit die de garages leveren.

Dit is de reden dat u na een onderhoudsbeurt, wanneer de auto technisch goed is bevonden, bij een AutoFirst garage een AutoFirst Mobiliteitspas kunt krijgen. Deze pas heeft een dekking voor heel Nederland en is één jaar geldig. Met deze pas heeft u recht op mobiliteit, oftewel pechhulp bij autopech. Mocht u, ondanks het onderhoud toch autopech krijgen, dan helpt AutoFirst u weer op weg!

Autopech Alarmcentrale

Op het moment wanneer u stil komt te staan met autopech, dan zal de AutoFirst pechhulpservice alarmcentrale u helpen om te zoeken naar een passende oplossing. Dit kan bestaan uit het geven van technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulpdienst naar u toe. Binnen Nederland zijn we dan binnen 30 - 40 minuten bij u op locatie.

Wat moet u doen als u autopech krijgt?

Zorg er altijd voor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto dan in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De AutoFirst Alarmcentrale staat 24/7 uur voor uw klaar en is bereikbaar op 0031 (0) 570 783517.

Wilt u ook gebruik maken van mobiliteitsgarantie bij autopech? Neem dan contact met ons op!

  • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
  • Vertrouwd en voordelig!
  • Zeker en vertrouwd op weg door uw eigen autobedrijf met de AutoFirst Mobiliteitsgarantie
  • VHD alarmcentrale
  • De AutoFirst alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar!

Meer informatie over de AutoFirst Mobiliteitsgarantie?

Bovag garantie

Goede occasions

Voor een goede en betrouwbare occasion kunt u bij ons terecht.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Saab specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van alles wat Saab heet.

Lees meer
Bovag garantie

Vergeet sneeuw

Met temperaturen onder de 7 graden is nú tijd voor winterbanden!

Lees meer