Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 op basis van 21 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Tom Augustynen Antwerpen 20 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer goede service, correct, snel, eerlijk. Ik ben nog nooit zó snel, goedkoop en vriendelijk verder geholpen. Mijn Saab is mooi hersteld. De rit heen en terug van Antwerpen naar Utrecht is me heel veel waard!
10
Frank IJsselstein 06 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
In plaats van een hernieuwd (duur) zakelijk leasecontract ben ik een tijdje opzoek geweest naar een geschikte youngtimer, liefst een cabrio. Het merk Saab (auto’s en vliegtuigen) stond/staat mede bekend om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid. Dat zoek ik ook bij een dealer/garage. Per toeval kwam ik eind vorig jaar uit bij AutoFirst Van der Veer. Vanaf het begin heb ik een klik en een heel goed gevoel bij Michel en zijn teamleden. Na de aankoop van een mooie Saab 9.3 cabrio uit 2005 werden enkele storingen en technische mankementen, zonder extra kosten, direct en vakkundig verholpen. De hoge klant waardering maakt het bedrijf echt waar! Dank jullie wel voor de nieuwe CD lader (echt een verrassing) en het dagelijkse vakantiegevoel als ik van mijn kantoor naar huis rij.
10
Wouter Soest 17 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Michel en zijn team zijn buitengewoon kundig. Problemen die andere garages niet aankunnen weten zij wel te fixen. Ik breng mijn auto hier in het volste vertrouwen. En niet onbelangrijk met een auto van een merk dat niet meer wordt gemaakt: Michel weet geregeld een lastig verkrijgbaar onderdeel te vinden, óf een alternatieve oplossing.
9
rob steenbeek Vianen 08 jun 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Heb mijn Volvo sinds vorig jaar mei in onderhoud bij van der Veer. Zijn Saab specialist, maar ook andere merken zijn van harte welkom. Mijn vrouw heeft haar Fiat 500 nu ook bij van der Veer in onderhoud. We zijn zeer tevreden over deze garage en personeel is kundig en vriendelijk. Hoop hier te kunnen blijven voor onderhoud! Een dikke pluim.
10
Niels Vianen 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Ook mijn Audi wordt hier top onderhouden! Team autofirst heeft altijd even tijd als der wat is. Weet zeker dat ik jaren plezier van me auto ga hebben door het onderhoud bij autofirst! Mich ga zo door??
10
Arthur Zetten 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al sinds 2013 bij van der Veer (toen ze nog in Utrecht zaten) en heb altijd mijn Saabs bij hen in onderhoud gehad. Vandaag de dag rij ik nog steeds naar Vianen om het onderhoud te laten plegen. Er word goed meegedacht en altijd gewerkt naar een passende oplossing. Hier stroomt duidelijk Saab bloed door de aderen.
10
Christa Nieuwegein 06 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Sta je bij auto first met een saab die je 6 maanden geleden bij iemand anders gekocht hebt. Blijkt hij totaal verrot en levensgevaarlijk om mee te rijden. En dan heb je ineens niets meer terwijl je afhankelijk bent van een auto. Michel regelde binnen een paar dagen een veilige prachtige wagen voor me. Ben hem eeuwig dankbaar.
8
Jolanda Kreuger Almere 06 mrt 2020
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Mijn SAAB 93 Aero cabrio in onderhoud gegeven voor diverse reparaties. Erg goed geholpen, zeer deskundig advies en goede prijs. Deskundig personeel, heel vriendelijk. Ik blijf hier zeker komen. Overigens koffie smaakt ook goed.
10
Folkert Visser Utrecht 12 nov 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik had mijn SAAB 93 Aero Coupe weggebracht voor diverse elektronische en motorische aanpassingen, reparaties en upgrades. Ik ben erg goed geholpen en kreeg deskundig advies voor een schappelijke prijs. Vriendelijk en deskundig personeel met hart voor SAAB. Ik kom hier in de toekomst zeker terug voor onderhoud.
10
John Koolwijk 01 nov 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super tevreden, garage met kennis en meedenken voor de klant.
laden...