Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6 op basis van 11 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Folkert Visser uit Utrecht
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik had mijn SAAB 93 Aero Coupe weggebracht voor diverse elektronische en motorische aanpassingen, reparaties en upgrades. Ik ben erg goed geholpen en kreeg deskundig advies voor een schappelijke prijs. Vriendelijk en deskundig personeel met hart voor SAAB. Ik kom hier in de toekomst zeker terug voor onderhoud.
10
John uit Koolwijk
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Super tevreden, garage met kennis en meedenken voor de klant.
10
Pieter Dissel uit Zeist
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Mijn Saab ‘verdiende’ die speciale dakrails vond ik altijd. Zei dit ooit ook aan Michel vd Veer. Door schaarste had ik het al beetje ‘opgegeven’ Hij dus niet! Afgelopen week voor beurt. Verrassing... Dat is dus \'de Klant centraal!’ Word ik heel Blij van. M\'n Saab + rails + Topconditie. Merci Michel.
10
David Joost Kamermans uit Bilthoven
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Zeer kundig op het gebied van Saab!
10
Nick Beuzekamp uit Leiderdorp
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Wat een schitterend bedrijf, zoveel kennis met een hoge klantvriendelijkheid. Ook zijn ze eerlijk en zullen ze altijd de alternatieven bekijken van (dure) reparaties. Echte vakmannen, zulke garages kom je (helaas) niet vaak meer tegen. Ga zo door!
9
Dik
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Fijne mensen en top service! Bedankt.
10
Jorien De Jong
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Vanmiddag onvoorzien heen geweest vanwege lekke voor-/winterband. Goed overleg, snelle levering en montage - en met een gerust hart weer op weg. Kortom: prima dienstverlening!
10
Ralph-christian Hartman uit Houten
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ook deze (grote) onderhoudsbeurt werd jl. vrijdag weer onberispelijk uitgevoerd: uiterst vakkundig, met alle service en heel vriendelijk. Ook het (tweejaarlijks) poetsen en polijsten is van hoog niveau, en billijk geprijsd. Het is m.i. moeilijk (lees: onmogelijk) voorstelbaar elders ‘n gelijkwaardig professioneel kaliber te vinden. Ik kom dan ook, jaar-in-jaar-uit, vol vertrouwen bij deze Saab-specialist voor alle voorkomende werkzaamheden: beurten, bandenwissels, reparaties, APK e.d.
8,3
Peter De Winter uit Nieuwegein
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit9
Nadat ik onlangs mijn 14 jaar oude Saab cabrio voor de APK en een jaarbeurt bij Saab specialist Van der Veer (vh Saab Utrecht) had gebracht bleek dat de veerpoten moesten worden vervangen. Helaas bleek al snel na deze werkzaamheden dat er een onverklaarbaar aanlopen hoorbaar was bij het rechter voorwiel en tevens een vervelende vibratie. Ongelukkigerwijs was het oplossen van deze klachten niet zo maar even gebeurd. Ondanks alle aandacht en kennis bleek het probleem niet zo makkelijk op te lossen. Dankzij het doorzettingsvermogen van Michel heeft hij mijn vertrouwen in zijn kunnen meer dan waargemaakt. Het euvel (wat het dan ook geweest mag zijn) is uiteindelijk volledig opgelost. Ik kan weer blij zijn met mijn strakke Saab en mijn zorg over de kosten afhandeling van e.e.a. bleek door Michel volledig weggenomen. Service en klanttevredenheid betekende voor Michel dat het mij slechts een bescheiden bijdrage kostte. Jarenlange trouw aan mijn Saab specialist betaalde zich uit en belangrijk is dat ik bevestigd ben in mijn gevoel dat ik altijd had, nl. bij Saab specialist Van der Veer doen ze echt moeite voor je als je eens met een autoprobleem zit. Chapeau Michel.
10
R Haan uit Houten
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Sinds ik Saab ben gaan rijden in 2011 heb ik het onderhoud door Autoservice van der Veer (voormalig Saab Utrecht) laten uitvoeren. M.b.t. Saab zijn ze een echte specialist, en bovendien is de service helemaal top!