Reparatie

Reparatie

 

Heeft uw auto een storing of defect?

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u garantie op de reparatie.

Bij AutoFirst Autoservice van der Veer bent u voor deskundig en betaalbaar herstel aan het juiste adres!

 

Garage met de modernste voorzieningen.

De werkplaats van AutoFirst Autoservice van der Veer is voorzien van professionele diagnose apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken goed te onderhouden en te repareren. U vraagt heel eenvoudig online een prijsopgave aan door contact met ons op te nemen.

 

Top kwaliteit onderdelen.

AutoFirst Autoservice van der Veer werkt alleen met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn dezelfde merken als oorspronkelijk door de fabriek op uw auto zijn gemonteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers. U vraagt heel eenvoudig online een prijsopgave aan door contact met ons op te nemen.

 

Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs.

Bij AutoFirst Autoservice van der Veer werken servicegerichte technici. Zij zetten graag die extra stap voor u. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben daardoor een brede kennis van alle automerken. U vraagt heel eenvoudig online een prijsopgave aan door contact met ons op te nemen.

 

Betaalbaar herstel.

Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken. U vraagt heel eenvoudig online een prijsopgave aan door contact met ons op te nemen.

 

Garantie.

AutoFirst Autoservice van der Veer repareert uw auto vakkundig, ongeacht welk merk of leeftijd. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, daarom is onze garage aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen niet alleen value for money maar geven ook drie maanden garantie op alle reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen. U vraagt heel eenvoudig online een prijsopgave aan door contact met ons op te nemen.

 

Snel een afspraak en snel weer onderweg.

U heeft een storing of defect aan uw auto? Wij helpen u razendsnel en vakkundig weer op weg. Een afspraak is online of telefonisch zo gemaakt. Dankzij de moderne diagnose apparatuur en vakbekwame monteurs in de werkplaats zijn wij in staat om een defect snel te identificeren en te repareren. U hoeft uw auto dus nooit lang te missen.

 

AutoFirst Autoservice van der Veer. Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Goede occasions

Voor een goede en betrouwbare occasion kunt u bij ons terecht.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Saab specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van alles wat Saab heet.

Lees meer
Bovag garantie

Versleten schokdempers?

Welk lampje op uw dashboard gaat er branden bij versleten schokdempers?

Lees meer