Over ons

Saab en de regio Utrecht zijn al heel lang aan elkaar verbonden. Diverse dealers hebben in de afgelopen tientallen jaren gezorgd voor service met de van het Zweedse merk bekende persoonlijke touch.

Dealerbedrijven waar Saab-rijders niet de zoveelste klant waren, maar juist goede bekenden; mensen die bij de Saab-familie hoorden. Om die reden hebben Saab-rijders in en om Utrecht weer een Saab-specialist met bekende, vertrouwde gezichten uit de Saab-wereld.

In 2012 zijn wij ons, naast Saab, ook gaan richten op verkoop en onderhoud van Volvo. Vooral de stationcars, de V40 en de V70, blijken veel gevraagde occasions te zijn.

Deze Volvo’s worden gekenmerkt door een unieke combinatie van Zweedse degelijkheid en betrouwbaarheid, en veel praktische binnenruimte. In onze werkplaats hebben we inmiddels de nodige ervaring opgedaan met het merk Volvo. Bij ingewikkelde problemen kunnen we een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van specialisten, die ons met raad en daad terzijde staan.

Ons team van vakbekwame enthousiaste specialisten levert service en topkwaliteit. Zij zorgen voor een optimale conditie van uw auto, de beste garantie voor jarenlang rijplezier.

In onze uitstekende werkplaats kunt u terecht voor diverse garagediensten. U kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse APK keuring, maar ook voor een grote of kleine onderhoudsbeurt. Ook bent u bij ons aan het goede adres voor uw (winter)banden.

Hét adres voor:

 

AutoFirst Autoservice van der Veer. Uw auto op de 1e plaats

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie bij AutoFirst Autoservice van der Veer
  • Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Saab specialist

Wij zijn dé specialist op het gebied van alles wat Saab heet.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Goede occasions

Voor een goede en betrouwbare occasion kunt u bij ons terecht.

Lees meer